Uploaded image for project: 'Jenkins Artifactory Plug-in'
  1. Jenkins Artifactory Plug-in
  2. HAP-127

Build failed when deploying artifacts

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Normal
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 1.3.6
    • Fix Version/s: 1.4.0
    • Component/s: Common
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Hudson v1.392
      Artifactory Plugin 1.3.6
      Apache Maven 2.1.0
      IBM JDK 1.6.0 (used on all Hudson builds, error might be related to this particular JDK)

      Description

      When my job is about to be deploy all built artifacts to the remote artifactory instance, I receive the following exception:

      Deploying artifacts of module: xxxxx.xx:xxxxx
      FATAL: java.util.Arrays.copyOf([Ljava/lang/Object;I)[Ljava/lang/Object;
      java.lang.NoSuchMethodError: java.util.Arrays.copyOf([Ljava/lang/Object;I)[Ljava/lang/Object;
      	at org.jfrog.build.client.IncludeExcludePatterns.getIncludePatterns(IncludeExcludePatterns.java:59)
      	at org.jfrog.build.client.PatternMatcher.pathConflicts(PatternMatcher.java:25)
      	at org.jfrog.hudson.maven2.ArtifactsDeployer.deployArtifact(ArtifactsDeployer.java:116)
      	at org.jfrog.hudson.maven2.ArtifactsDeployer.deploy(ArtifactsDeployer.java:99)
      	at org.jfrog.hudson.ArtifactoryRedeployPublisher.perform(ArtifactoryRedeployPublisher.java:238)
      	at hudson.tasks.BuildStepMonitor$1.perform(BuildStepMonitor.java:19)
      	at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.perform(AbstractBuild.java:603)
      	at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.performAllBuildSteps(AbstractBuild.java:582)
      	at hudson.maven.MavenModuleSetBuild$RunnerImpl.post2(MavenModuleSetBuild.java:754)
      	at hudson.model.AbstractBuild$AbstractRunner.post(AbstractBuild.java:529)
      	at hudson.model.Run.run(Run.java:1386)
      	at hudson.maven.MavenModuleSetBuild.run(MavenModuleSetBuild.java:400)
      	at hudson.model.ResourceController.execute(ResourceController.java:88)
      	at hudson.model.Executor.run(Executor.java:145)
      

      Updated Hudson from 1.342 to 1.392 and artifactory plugin from 1.1 to 1.3.6

      I believe it might have something to do with the artifact deploy include/exclude patterns that was introduced in 1.3.6. I installed 1.3.5 and the problem went away.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              yossis Yossi Shaul
              Reporter:
              tmilian tomas milian
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: