Uploaded image for project: 'Jenkins Artifactory Plug-in'
  1. Jenkins Artifactory Plug-in
  2. HAP-241

java.lang.IllegalArgumentException: Target repository cannot be empty

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Normal
    • Resolution: Duplicate
    • Affects Version/s: 2.0.4
    • Fix Version/s: 2.2.1
    • Component/s: Ivy
    • Labels:
      None
    • Environment:

      The non working environment is running in tomcat 6.0.20 on a solaris host. JDK is 1.6.0_26.

      Description

      Receiving the error when the Artifactory plugin is active. Here is the stacktrace

      at org.jfrog.build.client.DeployDetails$Builder.build(DeployDetails.java:115)
      at org.jfrog.build.extractor.trigger.ArtifactoryBuildInfoTrigger.buildDeployDetails(ArtifactoryBuildInfoTrigger.java:186)
      at org.jfrog.build.extractor.trigger.ArtifactoryBuildInfoTrigger.collectModuleInformation(ArtifactoryBuildInfoTrigger.java:149)
      at org.jfrog.build.extractor.trigger.ArtifactoryBuildInfoTrigger.progress(ArtifactoryBuildInfoTrigger.java:51)
      at org.apache.ivy.core.event.FilteredIvyListener.progress(FilteredIvyListener.java:42)
      at org.apache.ivy.core.event.EventManager.fireIvyEvent(EventManager.java:64)
      at org.apache.ivy.core.publish.PublishEngine.publish(PublishEngine.java:276)
      at org.apache.ivy.core.publish.PublishEngine.publish(PublishEngine.java:260)
      at org.apache.ivy.core.publish.PublishEngine.publish(PublishEngine.java:172)
      at org.apache.ivy.Ivy.publish(Ivy.java:600)
      at org.apache.ivy.ant.IvyPublish.doExecute(IvyPublish.java:311)
      at org.apache.ivy.ant.IvyTask.execute(IvyTask.java:277)
      at org.apache.tools.ant.UnknownElement.execute(UnknownElement.java:291)
      at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
      at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
      at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
      at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
      at org.apache.tools.ant.dispatch.DispatchUtils.execute(DispatchUtils.java:106)
      at org.apache.tools.ant.Task.perform(Task.java:348)
      at org.apache.tools.ant.Target.execute(Target.java:390)
      at org.apache.tools.ant.Target.performTasks(Target.java:411)
      at org.apache.tools.ant.Project.executeSortedTargets(Project.java:1399)
      at org.apache.tools.ant.Project.executeTarget(Project.java:1368)
      at org.apache.tools.ant.helper.DefaultExecutor.executeTargets(DefaultExecutor.java:41)
      at org.apache.tools.ant.Project.executeTargets(Project.java:1251)
      at org.apache.tools.ant.Main.runBuild(Main.java:809)
      at org.apache.tools.ant.Main.startAnt(Main.java:217)
      at org.apache.tools.ant.launch.Launcher.run(Launcher.java:280)
      at org.apache.tools.ant.launch.Launcher.main(Launcher.java:109)

      I have the same job setup on a windows host running tomcat and dont see this issue. It appears artifactory specific environment variables are not being set. On the working host i see properties like:
      [echoproperties] env.artifactory.contextUrl=http\://localhost\:8080/artifactory

      I do not see any of these properties on the non working host. Please let me know what I can do to resolve this.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                shayy Shay Yaakov (Inactive)
                Reporter:
                rym0021 Ray Munian
              • Votes:
                1 Vote for this issue
                Watchers:
                4 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated:
                  Resolved: