Uploaded image for project: 'Jenkins Artifactory Plug-in'
  1. Jenkins Artifactory Plug-in
  2. HAP-926

Artifacts not deployed with "Generic-Artifactory Integration"

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: High
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 2.9.2, 2.10.4
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: None

      Description

      Hi! We are using the feature "Generic-Artifactory Integration" with "Upload spec source" as "File" and file path being kp-frontend/artifactory.json in jenkins to deploy our artifacts. The json looks like this:

      {
          "files": [
              {
                  "pattern": "kp-frontend/dist_war/(*).war",
                  "target": "libs-snapshot-local/de/company/customerportal-frontend/1.1-SNAPSHOT/{1}-1.1-SNAPSHOT.war",
                  "recursive": "false"
              },
              {
                  "pattern": "kp-frontend/dist_war/(*)-1.1-SNAPSHOT.zip",
                  "target": "libs-snapshot-local/de/company/customerportal-frontend/1.1-SNAPSHOT/{1}-1.1-SNAPSHOT.zip",
                  "recursive": "false"
              }
          ]
      }
      

      The workspace looks like the following:

      Workspace of customerportal-frontend (Trunk) on master
      kp-frontend /
      [..]
      	artifactory.json
      [..]
      kp-frontend / dist_war /  
      	customerportal-frontend.zip
      	customerportal-frontend-1.1-SNAPSHOT.zip
      	ROOT.war
      

      And the build results in this one:

      Using spec file: /var/lib/hudson/jobs/customerportal-frontend (Trunk)/workspace/kp-frontend/artifactory.json
      For pattern: kp-frontend/dist_war/(*).war 1 artifacts were found.
      For pattern: kp-frontend/dist_war/(*)-1.1-SNAPSHOT.zip 1 artifacts were found.
      Deploying artifact: http://artifactory.company.int:8081/artifactory/libs-snapshot-local/de/company/customerportal-frontend/1.1-SNAPSHOT/ROOT-1.1-SNAPSHOT.war
      Deploying artifact: http://artifactory.company.int:8081/artifactory/libs-snapshot-local/de/company/customerportal-frontend/1.1-SNAPSHOT/customerportal-frontend-1.1-SNAPSHOT.zip
      Deploying build info to: http://artifactory.company.int:8081/artifactory/api/build
      Archiving artifacts
      

      Starting with 2.9.2 of this plugin it does not find the artifacts anymore:

      Using spec file: /var/lib/hudson/jobs/customerportal-frontend (Trunk)/workspace/kp-frontend/artifactory.json
      For pattern: kp-frontend/dist_war/(*).war 0 artifacts were found.
      For pattern: kp-frontend/dist_war/(*)-1.1-SNAPSHOT.zip 0 artifacts were found.
      Deploying build info to: http://artifactory.company.int:8081/artifactory/api/build
      Archiving artifacts
      

      Any Ideas?
      We have already tried 2.10.4, still not working.

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              • Assignee:
                diman Dima Nevelev (Inactive)
                Reporter:
                peter.bilstein Peter Bilstein
              • Votes:
                0 Vote for this issue
                Watchers:
                2 Start watching this issue

                Dates

                • Created:
                  Updated: