Uploaded image for project: 'Artifactory Binary Repository'
  1. Artifactory Binary Repository
  2. RTFACT-13631

Scheduled pull replication logs "http:" URLs although source server only supports "https:"

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Minor
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 4.7.7
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Replication
    • Labels:
      None

      Description

      [You may well wish to downgrade this to "Issue Type: Cosmetic" and/or "Priority: Trivial".]

      We have two Artifactory Pro 4.7.7 instances at different sites, one doing scheduled replication from the other. The source server is behind Apache which only allows HTTPS connections (though Artifactory's embedded tomcat allows HTTP from 127.0.0.1).

      The destination server Artifactory logs show lines like this

      2017-01-31 21:12:10,414 [replication-consumer-1485864660001-0] [INFO ] (o.a.r.HttpRepo :405) - [redacted-remote-repo] downloading http://[redacted source server]/artifactory/[redacted virtual repo]/[group]/[name]/[version]/[artifact].zip 8.38 KB

      while the source Apache SSL logs (from a timezone 9h earlier) show this

      [31/Jan/2017:12:12:06 +0000] [redacted destination server IP] TLSv1 DHE-RSA-AES256-SHA "HEAD /artifactory/[redacted virtual repo]/[group]/[name]/[version]/[artifact].zip HTTP/1.1" -
      [31/Jan/2017:12:12:07 +0000] [redacted destination server IP] TLSv1 DHE-RSA-AES256-SHA "GET /artifactory/[redacted virtual repo]/[group]/[name]/[version]/[artifact].zip HTTP/1.1" 8577

      So, the request is definitely going over HTTPS, but being logged as "http:".

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            HughG Hugh Greene
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated: