Uploaded image for project: 'Artifactory Binary Repository'
  1. Artifactory Binary Repository
  2. RTFACT-14848

Message not correct in Set Me Up of virtuals repositories

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Normal
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 5.4.5, 5.4.6, 5.5.1
    • Fix Version/s: 6.18.0, 7.3.0
    • Component/s: Virtual Repositories
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Linux centos OS on VMs in openstack infrastructure.

      Description

      A user have the rights OK to write in a local repository to push artifacts ; Set Me Up is OK when the end user click on Set Me Up.
      We use virtual repositories containing the effective local repository and other remote or locals repositories ( mirror of distant repository on replication push infrastructure for example ). And all clients know only this virtual repository ( their never delete artifacts ). The problem is that in Set Me Up of the virtual repository , the client read this info "! You do not have deploy permissions to this repository " This info is not correct because they can really push in virtual which will write in local repository .
      It would be good to suppress this "not correct" message in virtual repositories

        Attachments

          Issue Links

            Activity

              People

              Assignee:
              inbart Inbar Tal (Inactive)
              Reporter:
              jeanclaude.douine Jean-Claude Douine
              Votes:
              10 Vote for this issue
              Watchers:
              16 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved: