Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Normal
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Installer
    • Labels:
      None

      Description

      UI may be broken (blank or partial rendering) during upgrade in 5.x when not using sticky sessions. This is due to the different versioning of the javascript files in the different versions.

       

      To reproduce

      1. Start with a 2 node Artifactory 5.10.1 cluster balanced with NGINX without ip_hash
      2. Upgrade the primary to 5.10.2
      3. Go to the load balancer URL in a new incognito window
      4. Observe the failure

      Errors in browser

      vendorStyles.935.css 404 stylesheet (index) 303 B 52 ms
      application.935.css 200 stylesheet (index) 829 KB 419 ms
      vendorScripts.935.js 200 script (index) 3.2 MB 622 ms
      templates.935.js 404 script (index) 303 B 87 ms
      templates.935.js 404 script (index) 303 B 67 ms
      artifactory_core.935.js 404 script (index) 303 B 63 ms
      artifactory_core.935.js 200 script (index) 6.3 KB 51 ms
      artifactory_services.935.js 200 script (index) 368 KB 372 ms
      artifactory_dao.935.js 404 script (index) 303 B 105 ms
      artifactory_dao.935.js 404 script (index) 303 B 51 ms
      artifactory_ui.935.js 200 script (index) 4.0 KB 52 ms

      Workaround

      1. Use sticky sessions

      OR

      2. Only leave one version of Artifactory in the load balancer at a time

       

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              arturoa Arturo Aparicio
            • Votes:
              2 Vote for this issue
              Watchers:
              3 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: