Details

    • Type: Bug
    • Status: Open
    • Priority: Trivial
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: 6.6.0
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Web UI
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Should be OS Agnostic, but if it helps:

      Aritifactory Pro HA deployed on CentOS 7.5; virtualized servers

      Description

      I noticed today a trivial typo in the help text in the web UI when you hover over the "?" next to Filtered in the info box for artifacts.

      This bug doesn't apply to any specific type of artifact, and appears to just be a general bug with the Filtered hover text.

      Currently it reads:

      Set this to have Artifactory serve the file as a filtered resource.
      A filtered textual resource is processed by the FreeMarker engine before being returned to clients.
      The context accessible to the template includes:
      Properties ,Security and Request. Javadocs can be found in the Artifactory Public API.

      Should read:

      Set this to have Artifactory serve the file as a filtered resource.
      A filtered textual resource is processed by the FreeMarker engine before being returned to clients.
      The context accessible to the template includes:
      Properties, Security and Request. Javadocs can be found in the Artifactory Public API.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              mcarlton Michael Carlton
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated: