Uploaded image for project: 'Artifactory Binary Repository'
  1. Artifactory Binary Repository
  2. RTFACT-26166

Importing LDAP Group via UI fails with "Not Found" - bad internal API call

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Resolution: Deferred
    • Affects Version/s: 7.21.3
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: LDAP
    • Labels:
      None
    • Environment:

      Docker Compose on Docker version 19.03.9, build 9d988398e7

    • Location:
      External

      Description

      I have connected Artifactory to a OpenLDAP installation, which basically works fine, I also can fetch all my groups from LDAP using a static group configuration.

      When I try to import one or more of my groups into Artifactory, this fails, showing just a "Not Found" error message.

      The request log states:

      2021-07-21T12:55:30.012Z|3f7ca5b0e4a9d0fa|10.212.20.80|admin|POST|/api/ldapgroups//import|404|-1|0|1|Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.15; rv:78.0) Gecko/20100101 Firefox/78.0
      

      I suppose the problem is the double-slash /api/ldapgroups*//*import. When calling the api manually without double slashes, it responds at least.

       

      I'm currently working around this issue by using artifactorys rest api: PUT /api/security/groups/{groupName}

       

      Using Artifactory Pro, Commercial license 7.21.3 rev 72103900

      Installation Method is Compose

       

        Attachments

          Activity

              People

              Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              Rohde Carsten Rohde
              Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              1 Start watching this issue

                Dates

                Created:
                Updated:
                Resolved:

                  Sync Status

                  Connection: RTFACT Sync
                  RTMID-26167 -
                  SYNCHRONIZED
                  • Last Sync Date: