Uploaded image for project: 'Artifactory Binary Repository'
  1. Artifactory Binary Repository
  2. RTFACT-27081

How to stop "Initializing Replicator Registration"

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: New Feature
    • Status: Open
    • Resolution: Unresolved
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: None
    • Component/s: Artifactory, Replicator
    • Labels:
      None
    • Location:
      External

      Description

      Artifactory Pro 7.33.12 Running on SLES 12-SP5

      I did not configure the Replicator in system.yaml or somewhere else. After restart from Artifactory always appears in console.log (No problem. Message exists since installing Artifactory last year):

      2022-04-26T10:47:12... [.c.r.ReplicatorServiceImpl:119] [art-init- initializing Replicator Service 2022-04-26T10:47:12..[c.r.ReplicatorServiceImpl:338] [art-init] - Local Replicator is setting up in non-bundled mode

      But suddenly appearing messages by restarting Artifactory:

      • Info: Replicator is starting
      • Replicator configured successfully
      • Replicator Version:release/20220124145455-preRelease-jfpdn-7-30-x-rc.1
      • Supporting mime-type: application/java-archive
      • Supporting mime-type: application/x-nupkg
      • Supporting mime-type: application/x-tar
      • Supporting mime-type: application/zip
      • registering profiling endpoints:localhost:8041
      • Initializing internal http client
      • replicator service id:jfxfer@01fdsky4nnnd301nzwzzey1cb4
      • Using Artifactory Blob Store in address: http://localhost:8046/artifactory
      • Replicator listening on localhost:8048

      And every minute:

      $JFROG_HOME/artifactory/app/replicator/bin/replicator.sh status

      • Replicator is not running

      ps -eaf|grep replicator

      • artifac+ 17911 1 0 15:21 ? 00:00:00 $JFROG_HOME/artifactory/app/replicator/bin/jf-replicator --replicatorHome=$JFROG_HOME/artifactory/app/replicator

      To kill the process is no good idea. Every 5 seconds appears:

      • Readiness test failed with the following error: "required node services are missing or unhealthy"

      The insert in system.yaml

      • ## REPLICATOR TEMPLATE
      • replicator:
      • ## Set to true if using an Enterprise Plus license
      • enabled: false
      • #port: 8048

      has no effect.

      What happened and how to stop the Replicator?

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            Unassigned
            Reporter:
            Andrikos Andreas Stephan
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:

                Sync Status

                Connection: RTFACT Sync
                RTMID-27145 -
                SYNCHRONIZED
                • Last Sync Date: