Uploaded image for project: 'Artifactory Binary Repository'
  1. Artifactory Binary Repository
  2. RTFACT-8675

After adding local P2 repo to a virtual repo the newely created path is wrong

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Resolved
    • Priority: Normal
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 4.0.2
    • Fix Version/s: 4.7.2
    • Component/s: P2
    • Labels:
      None

      Description

      Steps to reproduce:
      1. Create a new Maven local repo.
      2. Deploy artifact to 1/2/4.jar (path doesn't matter)
      3. Create Virtual repository and add the local repository, with "Path Suffix" to the artifact (as the files are not in the root of the repo). (see image attached)
      4. After pressing add, you can stand with your mouse on the added repo, you will see that '/' is missing from the path which makes the path incorrect.

      Possible workaround for non Artifactory Online users:
      After doing the above steps:
      1. Go to the Admin tab.
      2. Go to Advance
      3. Config descriptor.
      4. Search for the virtual repository and edit manually and carfully the path suffix.
      5. Press save.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              michaelp Michael Pasternak (Inactive)
              Reporter:
              ariels Ariel Seftel
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              2 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: