[HAP-390] Resolve Artifacts from Artifactory works only if Deploy Artifacts to Artifactory is selected in Post-Build Steps Created: 15/Mar/13  Updated: 19/Mar/13  Resolved: 17/Mar/13

Status: Resolved
Project: Jenkins Artifactory Plug-in
Component/s: None
Affects Version/s: 2.1.4
Fix Version/s: 2.1.5

Type: Bug Priority: Critical
Reporter: Patrick Renaud Assignee: Yossi Shaul
Resolution: Duplicate Votes: 0
Labels: None
Environment:

Jenkins 1.480.3
Artifactory Plugin 2.1.4
Artifactory Pro 2.6.6


Issue Links:
Duplicate
duplicates HAP-380 In Maven project, when checking "reso... Resolved

 Description   

I have a scenario where I want to build a product from artifacts stored in Artifactory but I don't want to deploy the resulting products back to Artifactory (for example, test jobs).

In essence I just want Jenkins to resolve the artifacts from Artifactory and push nothing back.

Not selected Deploy Artifacts to Artifactory in the Post-Build Steps results in deactivating the resolution through Artifactory althogether. I can see it from the command executed by Jenkins that the -Dm3plugin.lib=<path>/artifactory-plugin/2.1.4 is missing when the said Post-Build Step is not specified.



 Comments   
Comment by Eli Givoni [ 17/Mar/13 ]

Thank you for reporting this, it is actually a known issue which has already being resolved.
We are planing to release 2.1.5 soon but you can use for now the latest plugin snapshot http://repo.jfrog.org/artifactory/libs-snapshots-local/org/jenkins-ci/plugins/artifactory/2.1.5-SNAPSHOT/artifactory-2.1.5-SNAPSHOT.hpi

Comment by Patrick Renaud [ 19/Mar/13 ]

Tx for the quick response. Looking forward to this 2.1.5 release.

Generated at Sat Jul 20 04:06:52 UTC 2019 using JIRA 7.6.3#76005-sha1:8a4e38d34af948780dbf52044e7aafb13a7cae58.